Startsida Så fungerar avstängning Hjälp vid spelberoende Extern länk Vilka spelbolag har licens Extern länk Frågor och svar Logga in

Om webbplatsen

Det är den statliga myndigheten Spelinspektionen som ansvarar för Spelpaus.se. På denna webbplats kan du själv stänga av dig från allt registrerat spel hos spelbolag som har licens att bedriva spel om pengar i Sverige.

Tillgänglighet på Spelpaus.se

Här beskrivs hur Spelpaus.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Är webbplasen tillgänglig?

Den 30 september 2019 genomfördes en granskning av en extern tillgänglighetskonsult med hjälp av valideringsverktyg och manuella tester. Analysen har gjorts utifrån WAI:s riktlinjer (WCAG 2.1) prioritetsnivå A och AA.

Här kan du ta del av tillgänglighetsgenomgången i PDF, öppnas i nytt fönster (2 Mb).

https://www.spelinspektionen.se/globalassets/dokument/ovriga-dokument/tillganglighetsgenomgang-spelpaus_se.pdf

Vad du kan göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du upplever att det är svårt att ta till dig information från Spelpaus.se och därför behöver informationen i något annat format, kan du skicka epost till registrator@spelinspektionen.se eller ringa 0152-650 100.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Om du upptäcker problem som inte är beskrivna i genomgången, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss via registrator@spelinspektionen.se eller ring 0152-650 100 så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning.